Hulp op afstand

Wie zijn wij

Martijn Sopers en Tom Erwich zijn de drijvende krachten achter Vinetix. Samen hebben ze Vinetix gemaakt tot het bedrijf zoals het nu is, professioneel, servicegericht en ambitieus. Ze gaan de uitdaging graag samen aan en kijken niet op tegen het ontwikkelen van nieuwe online-diensten.Hoe hebben jullie elkaar leren kennen?

Martijn vertelt: “We zijn al 35 jaar bevriend met elkaar. In onze jeugd woonden we al bij elkaar in de straat. Wij deelden al op jonge leeftijd interesses en we hadden gezamenlijk bijbaantjes. We hielden contact, ook toen we allebei een andere richting op gingen met studie en werk. Wij zijn allebei creatief en vullen elkaar goed aan bij het bedenken van nieuwe concepten. Tom verzorgt de technische kant en ik hou me bezig met het klantcontact.”Wanneer zijn jullie gaan samenwerken?

Tom: “In 2002 ben ik begonnen met Vinetix Webservices. Martijn begon in 2009 met het concept achter Freelance Company. Wij konden onze klanten nog meer bieden door samen te gaan werken, we vulden elkaar aan, vandaar dat wij in 2010 samen verder zijn gegaan met Vinetix.” Martijn: “We vullen elkaar nog steeds goed aan. Samen hebben we al mooie online-diensten opgezet, zoals Linkpay, 12flex en BTW-checker. Wij vinden dezelfde kernwaarden belangrijk, zoals service, ontwikkeling en continuïteit, dat maakt onze samenwerking geslaagd.”


Wat zijn jullie toekomstplannen?

“Samen bedenken we telkens nieuwe diensten, die een toevoeging zijn op ons huidige aanbod. We denken graag vooruit en willen voorlopen op de rest van de markt. We willen graag producten ontwikkelen waar we andere bedrijven mee kunnen ondersteunen en ontlasten. Heb je een vraagstuk waar je zelf niet uitkomt? Wij denken graag met je mee!”

Heb je interesse in één of meerdere van onze bestaande diensten of heb je een idee die je graag met ons wilt bespreken? Neem dan contact met ons op!