Hulp op afstand

Hosting

Ben je op zoek naar website hosting, bijvoorbeeld voor een Wordpress of Joomla website? Webhosting in Nederland waarbij er veel service geleverd wordt, zodat je er zelf weinig zorgen om hebt? Je kunt op zoek gaan naar goedkope webhosting óf je kunt webhosting vergelijken op de service die geboden wordt. Vinetix in Houten staat voor het bieden van goede en complete service en de beste webhosting.

Wat is webhosting?

Als je als particulier of bedrijf ruimte nodig hebt voor je e-mail, website, of webapplicatie dan heb je webhosting nodig. Een hostingbedrijf, zoals Vinetix, biedt de snelheid en veiligheid die nodig is om te zorgen dat een website altijd beschikbaar is. Dit is de eerste stap, die je neemt, bij de start van het bouwen van een website.Hosting+ Mail

1GB
20 Mailboxen
DNS beheer
Geen webhosting


€ 30,- / jaar

Hosting+ S

1GB
256MB geheugen
20 mailboxen
1 website
SSL beveiliging
0,5 uur ondersteuning
€ 60,- / jaar

Hosting+ M

5GB
512MB geheugen
20 mailboxen
3 websites
SSL beveiliging
1 uur ondersteuning
€ 120,- / jaar

Hosting+ L

10GB
768MB geheugen
99 mailboxen
6 websites
SSL beveiliging
1 uur ondersteuning
€ 200,- / jaar

Hosting+ XL

25GB
1024MB geheugen
99 mailboxen
9 websites
SSL beveiliging
1 uur ondersteuning
€ 300,- / jaar

Wat kan hosting bij Vinetix jou bieden?

Wij bieden betrouwbare managed hosting aan in de vorm van vijf verschillende hostingpakketten. Ieder pakket biedt verschillende opties en is afgestemd op jouw behoeftes. Wil je alleen hosting voor je mailboxen of heb je ook webhosting nodig? Kan je daarbij ondersteuning gebruiken of gaat jouw kennis zover dat je het zelf op kan lossen?

Sommige werkzaamheden kun je misschien zelf, zoals het aanmaken van mailboxen, DNS inregelen, beheer van databases en het aanmaken van subdomeinen. Lukt dit niet? Vinetix helpt je verder! Ieder pakket biedt ondersteuning, jij bepaalt wat je zelf doet of waar wij in kunnen ondersteunen. Vraag een adviesgesprek aan!

Heb je andere ondersteuning nodig, zoals het klaarzetten van een Wordpress- of Joomla-installatie, het activeren van je website op je domein, een testomgeving opzetten, installeren van plugins in je website? Heb je hulp nodig bij het instellen van je mail op je iPhone, Android, tablet of PC, het inregelen van een Out of Office reply of installatie van Office 365? Wij helpen je!

Bij Vinetix kun je ook je domein registreren. Graag helpen we je verder!

Service voor iedereen

Welk pakket je ook kiest, wij bieden iedereen de service die nodig is. Onze Litespeed servers staan in Nederland, waardoor je gegevens beschermd en veilig staan opgeslagen, maar ook zekerheid biedt voor de snelheid van je website. Hoe sneller jouw website, hoe beter het zoekresultaat in zoekmachines, zoals Google, is.

SSL-beveiliging

In al onze pakketten met webhosting, bieden wij SSL-beveiliging aan. De overdracht van gegevens is hierdoor optimaal beveiligd. Daarnaast stellen wij jouw data iedere dag veilig met een persoonlijke back-up, dat doen we zowel lokaal als naar een externe locatie. Als er dan onverhoopt iets misgaat, kun je altijd je informatie weer ophalen.

De voordelen van hosting bij Vinetix op een rijtje:

Service

Vinetix staat voor het leveren van service. Heb je vragen, opmerkingen of ideeën en wil je met ons in contact komen? Stuur een ticket via ons ticketsysteem en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! Tijdens kantoortijden zijn wij telefonisch bereikbaar op +31 (0) 30 638 6160. Een e-mail sturen kan natuurlijk altijd: info@vinetix.nl. Uiteraard doen wij ons best om je ook buiten kantoortijden zo snel en goed mogelijk te helpen!