Hulp op afstand

Domeinregistratie

Wil jij een website gaan maken en ben je op zoek naar een plek om je domein te registreren? Heb je hulp nodig bij het bedenken van díe originele naam die meteen heel pakkend is? Misschien zoek je ook een bedrijf, die de hosting van je website en eventueel e-mailadressen voor je kan verzorgen. Bij Vinetix kan dat allemaal! Wij bieden naast managed hosting, ook domeinregistratie. Wij staan graag voor je klaar!

Wat is domeinregistratie?

Als je een website start wil je origineel zijn. Je wilt een naam, die als website nog niet bestaat en echt van jou is. Dat doe je met domeinregistratie, je legt de naam vast. Dat kan met verschillende extensies, voor Nederland is .nl domeinregistratie het populairst. Soms kies je een naam die al wel bestaat met een bepaalde extensie. Je kunt dan toch dezelfde naam kiezen, maar met een ander extensie, bijvoorbeeld een .net domeinregistratie.

Check of je domein vrij is

Voordelen van domeinregistratie bij Vinetix

Bij het registreren van je domeinnaam bij Vinetix ontvang je een gratis DNS-domeinregistratie pakket. Dit heeft de volgende voordelen:

Kosten

Sommige hostingpartijen bieden de goedkoopste domeinregistratie, maar daar komen vaak extra kosten bij kijken. Wil je duidelijkheid over wat je betaalt voor je domeinregistratie, zonder addertje onder het gras? Wij rekenen geen extra kosten. Direct bij het registreren zie je wat jouw kosten zijn!

Wil je ook je website bij Vinetix laten hosten? Dat kan! Wij bieden hosting met uitgebreide ondersteuning. Neem je direct een hostingpakket af bij je domeinregistratie? Dan zijn de kosten voor het domein het eerste jaar gratis!

Hosting na de registratie

Vinetix biedt Managed Hosting aan. Dit houdt in dat wij alles voor je kunnen regelen rondom je hosting en domeinregistratie, maar je kan het ook zelf regelen. Op jouw verzoek denken wij mee met de domeinnaam en maken wij graag jouw e-mailadressen aan. Heb je al een domeinnaam en wil je die verhuizen naar onze server? Dat doen wij voor jou! Wij leveren alle extensies, het maakt niet uit welke je wilt gebruiken.