Hulp op afstand

Custom applicaties

Heb je een geweldig idee voor een webapplicatie, maar heb je hulp nodig bij het ontwikkelen ervan? Vinetix kan de webapplicatie geheel of gedeeltelijk voor je ontwikkelen. Misschien ben je al geholpen met onze standaard diensten die we ontwikkeld hebben, maar ook maatwerk is voor ons geen probleem!

Maatwerk

Soms kun je de juiste plug-in voor je Wordpress of Joomla website niet vinden, dan kun je door ons de webtool laten maken. Samen kijken we naar jouw wensen en ontwikkelen wij de plug-in die jij nodig hebt. Soms met een derde partij erbij, maar meestal hebben wij voldoende kennis in huis. Vinetix is een klein bedrijf met korte lijnen, waardoor we in staat zijn om snel te schakelen tijdens de ontwikkeling van een maatwerk applicatie.

Maak je geen gebruik van een website in Wordpress of Joomla? Ook dan kunnen wij een rol van betekenis spelen. Wij inventariseren jouw wensen en behoeften en nemen jou graag mee in de beleving, die een applicatie van Vinetix jou kan bieden. Diverse klanten gingen je al voor en maken al jaren gebruik van een custom applicatie van Vinetix.Diensten

Inmiddels hebben wij voor diverse bedrijven custom webapplicaties ontwikkeld. Daarnaast bieden wij onze eigen webapplicaties als dienst aan. Voorbeelden hiervan zijn 12Flex (ter ondersteuning van de facturatie en urenregistratie), Linkpay (online betalingen) en BTW-checker (voor het checken van btw-nummers uit alle landen van Europa). Al deze diensten zijn inmiddels een groot succes en worden door vele bedrijven gebruikt.Onderhoud

Naast de ontwikkeling van de maatwerk-applicatie, heb je misschien ook hulp nodig bij het onderhoud van je webapplicatie? Ook daarbij kunnen wij je ondersteunen. Meerdere keren per jaar onderhouden wij jouw webapplicatie of webtool. Daardoor kun je optimaal en veilig gebruik blijven maken van de applicatie.

Service

Vinetix staat voor het leveren van service. Heb je vragen, opmerkingen of idee├źn en wil je met ons in contact komen? Stuur een ticket via ons ticketsysteem en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! Tijdens kantoortijden zijn wij telefonisch bereikbaar op +31 (0) 30 638 6160. Een e-mail sturen kan natuurlijk altijd: info@vinetix.nl. Uiteraard doen wij ons best om je ook buiten kantoortijden zo snel en goed mogelijk te helpen!

Neem contact met ons op voor meer informatie, we denken graag met je mee!