Hulp op afstand

Diensten

Naast domeinregistratie en hosting heeft Vinetix online-diensten ontwikkeld ter ondersteuning van websites, zoals facturatie (12Flex), online betalingen (Linkpay) en het controleren van btw-nummers (BTW-checker).

Linkpay

Wil je een (grote) groep mensen een betaallink sturen, bijvoorbeeld voor een eenmalig of jaarlijks terugkerende activiteit? Wil je eenmalig een product verkopen op je website maar heb je geen zin om je website aan te passen naar een webshop? Dat kan met Linkpay! Voor een bedrijf, school of (sport-)vereniging, het maakt niet uit, je verstuurt gemakkelijk de betaallink, waarna er geïncasseerd wordt.

Met Linkpay heb je minder administratie en de betaalbereidheid is hoger omdat het zo gemakkelijk gaat! Én, zeker niet onbelangrijk, je betaalt alleen per geslaagde transactie, dus geen abonnementskosten of andere verborgen kosten!

Nieuwsgierig geworden? Kijk op de website van Linkpay voor meer informatie!

12Flex

Wil jij efficiënter ondernemen, besparen op je boekhoudkosten en tijd besparen? Dan is 12Flex jouw oplossing! 12Flex is er voor alle bedrijven, van klein tot groot en voor iedere branche. Ook eenmansbedrijven kunnen hun voordeel behalen met 12Flex.

12Flex biedt modules waarbij je je opdrachten kunt beheren, personeel aansturen, tijd en taken registreren voor je medewerkers of voor jezelf, de administratie automatisch inlezen in je boekhouding inclusief bankafschriften en alle klantgegevens kun je overzichtelijk bij elkaar opslaan in één klantdossier.

Volop gemak al vanaf € 10,00 per maand!

Kijk op de website van 12Flex voor alle informatie!

BTW-checker

Wil je btw-nummers checken? Eén nummer of een bulk? Dat is geen probleem bij BTW-checker! Je kan 5 nummers gratis per jaar checken. Wil je er meer checken? Dan kan je een pakket daarvoor aanschaffen. Door middel van credits kun je de btw-nummers checken.

BTW-checker is aangesloten op het Europese register van btw-nummers. Je kunt dus btw-nummers uit veel landen checken. Let wel op de voorwaarden van sommige landen, niet altijd mogen de bedrijfsgegevens vrijgegeven worden. Er kan wel gezien worden of de nummers geldig zijn.

De gegevens die wij ophalen zijn realtime en dus actueel, zoals ze bij de lidstaten geregistreerd staan.

Is BTW-checker dé oplossing voor jou? Kijk op de website voor meer informatie!

Service

Vinetix staat voor het leveren van service. Heb je vragen, opmerkingen of ideeën en wil je met ons in contact komen? Stuur een ticket via ons ticketsysteem (link naar ticketsysteem) en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! Tijdens kantoortijden zijn wij telefonisch bereikbaar op +31 (0) 30 638 6160. Een e-mail sturen kan natuurlijk altijd: info@vinetix.nl. Uiteraard doen wij ons best om je ook buiten kantoortijden zo snel en goed mogelijk te helpen!